17 October 2011

Võru Linnateater ja Ugala kutsuvad teatrisse

29. nov kell 11.00 toimub Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses Võru Linnateatri etendus VAIBAALUSED JA JÕULUMEMM.  Pilet 3 €. Raha tuua õpetajale alates 7. novembrist kuni 15. novembrini.

Vaibaalused on tegelikult härjapõlvlased Hipp ja Hopp, kes otsustavad jõuluööl ette võtta muinasjutulise tee Jõulumemme kingikotti. Salaja avavad nad laste kingitusi ja kommipakke, et ise nendega pusserdada, vembutada, mängida ja komme nätsutada. Teadagi - iga mäng lõpeb kellegi võiduga. Jõuluunest ärkab Jõulumemm, kes kostitab vaibaaluseid hernerahega ning õpetab nad endale südamlikeks abimeesteks - Kingikandjateks.



20. detsembril kell 13.00 Viljandis, Ugala teatris  lasteetendus KARDEMONI LINNA RÖÖVLID. Pilet 5.75€+ bussisõit. Raha tuua õpetajale alates 7. novembrist kuni 12.detsembrini.

"Kardemoni linna röövlid" on Norra kirjaniku Thorbjørn Egneri kirjutatud vana tuntud lugu uues kuues. Kardemoni linnas elab palju vahvaid tegelasi - Kordnik Bastian, Vorstimaaker ja Lõvi, aga ka kolm röövlit, kelle juurde ühel heal päeval satub Preili Sofie. Lugu räägib sellest, kuidas ka kõige karmima koore all võib olla peidus soe süda ja kuidas röövlite elu pärast Preili Sofiega kohtumist ootamatult muutub. Kardemoni linna rahvas on lõbus, mängu- ja laululembene.  Lustlik lavastus pakub teatrirõõmu kogu perele.

No comments:

Post a Comment